piatok 27. mája 2016

FAVORITE YOUTUBERS

Youtube sa stal za poslednú dobu pre mnohých "kariéra" z obyčajného koníčka. Hlavne posledný rok, čo si všímam, je na Youtube čoraz viac a viac nových kanálov, za účelom stať sa slávnymi Youtubermi. Niežeby mi to nejak extra vadilo, no pokiaľ sa videá opakujú, sú nekvalitné, neoriginálne a predovšetkým ked sa natáčajú malé 11 ročné deti, o ktorých to rodičia nevedia... Nuž, to je zle. Takto sa veru slávnym nestane nikto. Videá by mali mať originalitu, byť kvalitné a hlavne by mali niečím zaujať.

Ja sama by som videá natáčala rada, pretože viem, že by ma to bavilo. Bohužiaľ nemám poriadne čas ani na blogovanie, nie to ešte vlogovanie. Avšak čoskoro budem mať času viac, nakoľko sa v mojom živote odohrá veľká zmena. Teraz čakám už len na koniec júna, dúfam, že všetko vyjde dobre.

Youtuberky pozerám už niekoľko rokov. Najmä z odvetvia, čo sa týka módy a krásy. Dnes by som vám chcela predstaviť pár Youtuberiek, ktoré sledujem veľmi rada a ktoré ma inšpirujú.

Tess Christine

Je jedna z mojich stálych obľúbenkýň. Tess začala svoju "kariéru" na Youtube už v roku 2011. Zo začiatku pridávala prevažne návody na rôzne líčenia a neskôr začala nahrávať Get the look videá. Natočila aj sériu Get the look k seriálu Pretty Little Liars a práve tak som ju našla a začala pozerať. Momentálne pridáva aj outfity či cestovateľské vlogy. Oplatí sa sledovať.




Evelina

Je veľmi sympatická baba a jej videá sledujem veľmi rada. Neskutočne sa mi páči jej štýl. Okrem fashion videí, ktoré sú pre ňou samozrejmosťou často pridáva aj rôzne tipy či návody - nahrala aj video "How to Shuffle dance".


Bella Fiori

Austrálčanka Bella Fiori natáča skvelé make-up tutoriály, kvôli nim sa ju oplatí sledovať.



Coco Lili

26 ročná luxemburská beauty vlogerka Coco Lili žije momentálne vo Francúzsku a preslávila sa hlavne svojimi návodmi na líčenia. Kedže má postavičku ako lusk, natáča aj rôzne fitness videá - na jej kanáli nájdete rôzne cviky a tipy, ako si vyrysovať postavu.


Claudia Sulewski

Myslím, že Claudiu pozná väčšina z vás. Väčšinou pridáva hauly či obľúbencov mesiaca a rôzne tipy a triky. Navyše jej "vystupovanie" pred kamerou ide - vyžaruje je z nej pozitívna energia, preto jej videá sledujem rada.


Raw Daughter

Nakoniec niečo slovenské a úplne odlišné. O vegánstvo sa zaujímam už dlhšiu dobu. Slovenka, ktorá na Youtube vystupuje pod menom Raw Daughter pridáva naozaj zaujímavé videá. Okrem vegánskych receptov, čo je pre vegánske kanály samozrejmosťou, natáča aj rôzne zaujímavé témy ako napríklad, či cítia rastliny bolesť alebo prečo vegáni nejedia vajíčka a prečo nie sú až také zdravé. Pre tých, ktorí sa o vegánstvo zaujímajú, odporúčam pozrieť. :)


Sledujete niektorí z týchto kanálov? :)

Nikol

7 komentárov:

  1. Poznám z nich teda naozaj len minimum, ale pridala som si tie baby do oberov, takže dakujem za tipy!:) super nápad!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Great youtubers...thanks for your recomendations!! <3
    xx
    http://rockmyboots.blogspot.com.es/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. I love Evelina too xoxo

    https://theninebyivana.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak teda, na to, že Youtube scénu sledujem už dlhšie, sa musím priznať, že nepoznám ani jednu. Musím sa po nich poobzerať a kuknúť nejaké videá, ďakujem za tipy. :)
    SweetSunshine

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja som si oblubila Mimi Ikonn :)


    Pozyvam na letnu GIVEAWAY, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Great post dear! Great picks of your favorite youtubers! :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super výběr! Claudii mám moc ráda :)
    FOXIE SIMMA

    OdpovedaťOdstrániť