štvrtok 31. marca 2016

SPRING AIR IN SCHÖNBRUNN

Vstávať po prázdninách do školy je ťažké. V škole som bola po takmer troch týždňoch, takže vrátiť sa do starých koľají sa mi absolútne nechcelo, zvlášť, ked v apríli nás čaká veľa testov. Včera som to našťastie nejako zvládla a deň som si nakoniec aj užila. Poobede sme sa šli prejsť s kamarátkami do Schönbrunnu, kde sme aj nafotili fotky. Začalo moje asi najobľúbenejšie obdobie roka, jar. Milujem to, ako chladný vzduch ustáva a nahradzuje ho ten jarný. Milujem vôňu pokosenej trávy a ružové kvety na stromoch, ktoré rozvoniavajú. Jar je pre mňa symbolom nového začiatku, nádeje a návratu v zime často strateného optimizmu. 




Nakoľko bolo včera teplo, rozhodla som sa von konečne vytiahnuť svoje nové pončo, ktoré som kúpila cez zimu vo výpredajoch v Zare. Milujem výpredaje. O polovicu lacnejšia vec? No nezober to. K ponču som si obliekla svoj veľmi obľúbený čierny roláčik, ktorý som kúpila za 1euro v sekáči, koženú sukňu s čiernymi silonkami z HM-ka, ktorú mám už nejaký ten rok, no stále ma neomrzela.



Ako topánky som zvolila čierne bikery so zlatými detailami zo Zary, ktoré som kúpila nedávno takisto v zľave - z 80eur na 30! Vážne, výpredaje sú naozaj skvelá vec a na niektoré veci sa oplatí počkať. Ako tašku som zvolila môj veľmi obľúbený bordový kožený ruksak, ktorý nosím naozaj často. Kožené ruksaky milujem a veľmi rada by som si kúpila aj nejaký čierny.



Cez leto je tento tunel plný krásnych rozkvitnutých ruží, no aj takto má svoje čaro. Nemyslíte? :)





Išli sme sa prejsť aj na kopec ku Cafe Gloriette, ktoré sa nachádza v schönbrunnskom parku na kopci a je odtiaľ naozaj krásny výhľad nielen na zámok, ale aj na celú Viedeň. Ak do Schönbrunnu niekedy zavítate, určite si ten kopec vyšľapajte, za ten výhľad sa to oplatí.





poncho - Zara / turtleneck - secondhand / skirt - HM / Backpack - Accessorize / boots - Zara

Nikol

14 komentárov:

  1. Tento zámok je naozaj moc krásy, bola som tam už dva krát a vždy je to tam moc krásne ♥
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hlavne v lete s kvetmi je to naozaj nádherné miesto :)

      Odstrániť
  2. Nádhera (: Vo Viedni som študovala a toto miesto milujem.

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja vo Viedni žijem, je tu nádherne, vždy je tu čo robiť a pre to ju milujem :)

      Odstrániť
  3. super fotky a clanek se moc hezky cte, tesim se na dalsi
    mrkni urcite ke me na blog o modelingu: http://styleworldbypetra.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pěkné fotky, zámek i okolí jsou opradu krásné :) také už jsem ho párkrát navštívila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Bola som tam raz ale je tam vážne krásne :) to pončo je mega pekné :)
    BoraSparkle

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tam to vyzerá naozaj krásne ! :) Do školy sa ani mne nechcelo nejako extra, ale máme voľný režim - prax, takže celé dva týždne ešte učebnice neuvidím :) Nech ti testy vyjdú ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  7. dúfam že sa tam v lete dostanem, je to krásne miesto, a ty máš super outfit, kiežby ja mám odvahu na kožennú sukňu, páči sa mi to, ale neviem si seba predstaviť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Naozaj krásne fotky, vidieť že si si vylet užila :) dáme vzájomné sledovanie?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nádherné fotografie. Veľmi sa mi páči, ako je vidieť z fotiek, že máš rada prírodu. V súčasnosti veľmi veľa ľudí žije iba na internete a to nie je dobré. Sme obklopený množstvom krás, ktoré môžeme vidieť aj na tvojich fotkách a človek si to neváži. Ja som vždy taká rada keď na jazere vidím plávať kačicu :) Je to síce banalita, ale zbožňujem zvieratá :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s extra mega GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Pěkný výlet :) Já tam byla na podzimpřed pár lety a moc se mi tam líbilo :)

    Piosek

    OdpovedaťOdstrániť