nedeľa 7. februára 2016

LUSH Oatifix & Sexbomb

Prajem vám krásnu nedeľu! Dúfam, že aj u vás svieti slniečko tak, ako u nás. Slnečné počasie dokáže vždy zlepšiť náladu a ja som vstávala z postele s úsmevom na perách. :)

Na dnes som si pre vás pripravila recenziu na dva produkty od značky LUSH, ktoré som si nedávno kúpila. LUSH je britská kozmetická značka, ktorá bojuje proti testovaniu na zvieratách. Všetky výrobky sú vyrábané ručne z čerstvých prírodných surovín. Práve preto mám k tejto značke veľmi pozitívny vzťah a rada od nej skúšam a objavujem nové skvelé produkty.   

 

Ako prvý z produktov by som vám chcela predstaviť pleťovú masku Oatifix. Táto maska je určená pre suchý až zmiešaný typ pleti. Nakoľko mám pleť celkom suchú, rozhodla som sa ju vyskúšať. Hlavnými zložkami masky sú banán, ovos, vanilka, illipe maslo či mandle. Maska je vyrobená z čerstvých surovín  a vonia ako dobrý vanilkový zákusok, mňam!



Konzistencia masky je dosť mastná, čo sa dá očakávať. Maska sľubuje celkové prečistenie a ukľudnenie pleti, zmiernenie začervenaní a hydratáciu.



Pôsobenie masky na pleti by malo byť 5-10 minút a potom sa maska zmýva teplou vodou. Maska sa ľahko a rýchlo nanášala a so zmytím som takisto nemala problém. Ja som si masku na sebe nechala 10 minút, čo je myslím lepšie, kedže tak viac zaúčinkuje. Pleť som mala naozaj hydratovanú, voňavú a ako znovuzrodenú. Cítila som sa po nej naozaj sviežo. Moje očakávania splnila a som veľmi spokojná.


Druhý produkt od LUSH, ktorý by som vám rada predstavila, je bomba do vane. Táto sa konkrétne nazýva "Sexbomb". Nakoľko som ešte žiadnu bath bomb od LUSH nevyskúšala, toto bola moja prvá, tak som sa tešila najmä nato, ako sa to bude vo vani rozpúšťať. :D

Ingrediencie Sexbomb je jasmín, ylang ylang, šalvia lekárska či dokonca sójové mlieko, ktoré vodu urobí "mliečnou". Vôňa tejto bomby do kúpeľa je svieža a ukľudňujúca. A ako vyzerá po hodení do vane? Voda je krásne ružovo-mliečna a vôňa rozvoniavala po celej kúpeľni. 

Rozhodne to nebola moja posledná bomba, už sa pozerám po ďalších. Veľmi ma zaujala napríklad Intergalactic.

Aký máte vzťah k LUSH vy?
Aké bomby do vane by ste mi odporučili? :)

Nikol

10 komentárov:

  1. LUSH jsem ještě nezkoušea ale už dlouho po tom toužím:D
    p.s.sleduju:))

    All About Everything

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Great post dear,love the photos :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vždy som si myslela, že keď sa dostanem do Lush predajne budem ju chcieť celú vykúpiť, ale nikdy ma nakoniec nič neoslovilo. A pritom po tých produktoch priam bažím, keď ich vidím u niekoho v príspevku. Škoda, že nie je aj na Slovensku a možno by som si našla aj ja svojho favorita :)Kika – Blog for smile

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já bych si tak nutně potřebovala zajet do Prahy a něco si v Lush nakoupit! Já vím, můžu si to objednat přes internet, ale já mám přece jenom radši, když si všechno můžu ozkoušet a očuchat :D. Aspoň nějakou bombu do koupele bych potřebovala! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Líbí se mi tvé fotky. A lush? Ten miluji.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Doma nemám vaňu a ako pozerám na tie Lush produkty do kúpeľa..tíško závidím. :)
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. achh takisto by som chcela vlastniť pár LUSH produktov :O

    P.S: Chcela by som ťa poprosiť či by si sa nešla pozrieť na blog mojej sesternici. Je to začínajúca blogerka a tvojej návšteve by sa veľmi potešila, poprípadne aj tvojmu komentáru. Ďakujem.
    http://partofnicol.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Bomba vyzerá fakt super :)

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovedaťOdstrániť