nedeľa 10. januára 2016

NEW YEAR'S RESOLUTIONS

Zdravím vás v novom roku 2016! Rok 2015 ubehol ako voda a u mňa sa toho veľa zmenilo. Najväčšia zmena bola pre mňa sťahovanie do Viedne. Nad prestupom na inú školu som rozmýšľala dlhšie a myslím, že lepšie som spraviť nemohla. Takisto som spoznala skvelých nových ľudí a zažila som veľa skvelých momentov a z tých horších chvíľ som sa poučila.

Som toho názoru, že nový rok nezmení nič, pokiaľ to nezmeníte vy sami. Čo je vlastne úplná pravda. So spätným ohľadom na predchádzajúci rok som do toho nového vkročila s odhodlanosťou zmeniť pár vecí. Aké sú moje tohtoročné predsavzatia?


Stať sa vegánkou. Vzdať sa mäsa som chcela už dlhšie, no nikdy som sa k tomu úplne nezaviazala. Poslednú dobu som sa však viac začala zaujímať o vegánstvo a kvôli zdraviu som sa rozhodla do toho pustiť. Vegánka som bola zatiaľ len tri dni, no opäť sa do toho plánujem pustiť. Do 17tky určite a tú oslavujem už 22.1..

Schudnúť pár kg. A budem spokojná.

Častejšie cvičiť. Netúžim po tehličkách, ide mi hlavne o ploché pevné brucho a nohy. Do fitka chcem chodiť min. 3-4 krát týždenne a na jar by som chcela začať behať, kvôli kondičke.

Rozbehnúť blog. Na blog som neprispievala pravidelne, čo ma dosť mrzí, pretože články píšem veľmi rada. Každopádne, opäť sa chcem blogovaniu venovať naplno.

Dať si spraviť tetovanie. Vždy som viac túžila po tetovaní ako po piercingu a predsa mám len ten piercing skôr. :D Na tetovanie treba avšak do 18 súhlas rodiča. Nikdy som si presne nebola istá, čo si chcem nechať vytetovať, no teraz mám nápadov až nad hlavu. Takých, čo viem, že rozhodne nebudem ľutovať. Jedno z nich je malý krúžok, ktorý má znázorňovať karmu a chcela by som si ho nechať vytetovať na ľavý prostredník. Žeby prvé tetovanie? Uvidíme.

Viac šetriť. Nechcem míňať peniaze za zbytočnosti, ked to potom nebudem používať. Nehovoriac o tom, že peniaze si chcem ušetriť do budúcnosti. Radšej si za tie našetrené peniaze kúpim niečo, z čoho budem mať naozaj radosť. Napríklad taký Tomorrowland, už o rok na 18tku môžem ísť. S kým sa vidím? :D

Užívať si život. Chcem viac cestovať. Viac čítať. Viac chodiť von. Spraviť niečo nové. Čokoľvek. Hlavné je, že ma to musí baviť a nesmiem rozmýšľať negatívne! :)

Aké sú vaše predsavzatia?

Nikol


3 komentáre:

  1. Předsevzetí si taky nedávám, ale je spousta věcí, které chci v budoucnosti změnit :)

    STYLE WITHOUT LIMITS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. držím palce, pekne zhrnutie v poslednom bode :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne priania, držím palce :)

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovedaťOdstrániť