piatok 6. novembra 2015

Currently favorites

Jedným z dôvodov, prečo jeseň nemám až tak rada ako jar a leto, je aj to, že som pravidelne chorá. Veľmi rada by som na blog pridala další outfitový článok, no choroba mi to momentálne neumožňuje. V stredu mi bolo zle, tak som včera ani dnes nešla do školy a pekne ležím v posteli s čajíkmi a liečim sa. Napadlo ma však, že vám sem hodím taký menší random článok, čo som si za poslednú dobu obľúbila a čo ma inšpiruje.

One of the reasons, why I don't like fall so much like summer or spring, is I'm always ill. I'd really like to add a new outfit post, but I can't because of my illness. I was sick on Wednesday, so I wasn't at school yesterday and today. I'm lying in my bed right now and I'm drinking a hot tea. But I can still post something on the blog, so I've decided to make a post about my currently favorites.

Asi pred rokom som videla prvú sériu seriálu Skins, no včera som sa k nemu vrátila a už mi chýba len jeden diel do konca tej druhej. Čo bude pre mňa veľmi ťažké, kedže túto generáciu som si zamilovala a v tretej už tieto postavy hrať nebudú. 
Skins je seriál o partii anglických stredoškolákov zo strednej vrstvy, takže rozhodne tu nehľadajte podobu medzi Gossip Girl či 90210. Pre mňa je to preto rozhodne reálnejší seriál, kedže postavy riešia problémy z denného života, s ktorými sa často stretávame aj my. Každá epizóda sa viac zaoberá na život inej postavy, čo sa mi veľmi páči. Je to naozaj úžasný seriál a už som si pri ňom aj poplakala.

One year ago, I saw the first season of Skins. Yesterday I've decided to start watching the next season.  I'm already at the end of the second season! I really love this generation, so I don't really like that in the third season will be new people.
Skins is a show about crew of teenagers, which aren't rich like teens from Gossip Girl or 90210, so it's something different. For me, it's more real tv show, when they try to resolve their problems, which abound in the real life. Every episode focuses at one person and shows closely their life, problems and family, what I really like. It's amazing tv show and I've been already crying because of some sad moments.



 Adele s novou pesničkou Hello valcuje všetky rebríčky. Ja som si ju neskutočne zamilovala! Nieje tajomstvom, že Adele má pesničky naozaj precítené, s krásnym textom, no čo vám poviem, táto sa mi naozaj dostala pod kožu a mám pri nej poriadne zimomriavky. Tlieskam!

Adele is the number one in the most charts with her new song "Hello". I've fallen in love with this song! It's no secret that Adele has awesome voice and feelingful songs with amazing lyrics. I've got chills when I was first listening to it. Wow!


Minulý týždeň som si kúpila vytúžený Instax. Nevedela som sa rozhodnúť pre farbu, no nakoniec som si vybrala "klasický" biely. Fotí síce menšie fotky ako normálny Polaroid, no som z neho absolútne nadšená. Fotky z neho si plánujem vykvačiť na stenu v novom byte, už sa neviem dočkať! :) 

Last week I bought my dreamed Instax. I couldn't decide which color should I take, but after all won the white one. Instax's photos are smaller than Polaroid's photos, but never mind, I love it anyway. I want the photos to be on my wall in our new apartment. Can't wait! :)


Milujem rúže od značky MAC. Mojim najobľúbenejším pre toto obdobie je bordový rúž v odtieni Diva.

I love lipsticks from MAC. My most favorite for this season is burgundy one - shade Diva.


Ako sa liečim, tak pijem čajík z tohto úžasného BOSS hrnčeka. Dodáva mi veľa pozitívnej energie.

Through my illness I drink tea from this enormous, cute mug - The BOSS. It gives me a lot of positive energy. 


Bývate v tomto období chorí? Akí sú vaši momentálni "favoriti"? :)

Are you being often ill in this season? What are your currently favorites? :)


32 komentárov:

  1. Skins jsou úžasní. První dvě generace jsou nejlepší, Cassie a Effy, to jsou moje postavy <3 třetí generace není nic moc.
    K MAC rtěnce se odhodlávám už asi půl století, ale zatím jsem neinvestovala.. Každopádně mou současnou favoritkou jsou rtěnky odEstee Lauder a Bonjouirs :)
    Můžu se zeptat na kolik tě vyšel Instax? Už dlouho nad tím uvažuji, ale slyšela jsem, že je to docela drahá sranda, tak nevím...
    Mimochodem ten hrneček je boži:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ho kupovala priamo vo Fuji Film v Auparku na Slovensku, kde stál 80eur :) Mám však dojem, že cez internet sa dá zohnať aj lacnejšie. Drahý podľa mňa nieje, ale tie filmy - 10ks za takmer 10 eur je dosť. ;)

      Odstrániť
  2. Ten hrnecek je opravdu super.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten bílý instax je stejně nejkrásnější. Jinak Skins patří mezi mé oblíbené seriály a mám ho zhlédnutý celý, já mám taky hodně ráda první generaci, ale skoro nastejno s tou druhou, ta je taky skvělá - každá má něco do sebe :)
    http://wholepackmagazine.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. great post, mac lipstick is beautiful :)

    check out my blog, follow me http://veronicafashioncorner.blogspot.hr/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten foťák je perfektní! Asi už mám nápad o co si napsat ježíškovi :D
    Getmovin by Deni

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nevím, jestli ti poděkovat, žes mne zaujala tím seriálem... potřebuju se učit! :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každopádne oplatí sa vidieť, tak si ho rozhodne niekedy pozri. :)

      Odstrániť
  7. Very nice post :) I follow you #7 :D Would you like follow me back? :D

    Fashion Awake

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zaujal mě seriál Skins, ještě jsem o něm neslyšela tak třeba až bude trochu času tak vyzkouším! :) Adele je srdcovka, nemohla snad ani moc zklamat. I když ty starší písničky - pořád se mi líbí víc :D ale tak to mám většinou a musím si k písničce najít nějaký vztah :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Taktiež to mám tak pri pesničkách, väčšinou si k nejakej utvorím vzťah najmä preto, že sa mi k nej viažu určité spomienky. :)

      Odstrániť
  9. Great photos dear!

    I'm following you on GFC :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krásne fotky ! :) Adele milujem ! :) jej nový song ma úplne dostal.
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS


    OdpovedaťOdstrániť
  11. Skins mi už niekto odporúčal a nejak som sa k tomu ešte nedostala. Ja som si hrozne priala Instax tento rok pod stromček, tak uvidíme, či si ho tam nájdem :) A Adel milujem tiež, tá pesnička nemá chybu. :)

    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Snád si ho pod tým stromčekom nájdeš, potom daj vedieť, v akej farbe. O:)

      Odstrániť
  12. ďakujem za komentáre u mňa a sledujem :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Já jsem si vytrpěla celkem dlouhé nachlazení a jsem ráda, že už je pár dní konečně pryč. Novou písničku od Adele taky miluju. :)
    Zvu tě k sobě na giveaway.
    KattyLife - GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  14. This post is great! Thank you so much for the sweet note :) I followed you if you want to follow me back!

    www.lincolnparksharp.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Miluji Hello! Úžasná písnička a rtěnky od MAC jsou prostě top! máš krásný odstín :)

    http://thechicflair.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Seriál Skins už mi doporučovalo více známých, nicméně jsem se k němu stále nedostala. :) Jinak i přesto, že jsem vesměs na tvrdší hudbu, tak Adele mám moc ráda. Je to zpěvačka, která nemá obdoby.

    Tee Lovegood

    OdpovedaťOdstrániť