utorok 27. októbra 2015

It's getting cold

Historicky prvý outfitový článok. Včera som bola s kamarátkou v Banskej Bystrici, kde sme nafotili aj môj outfit. Vonku je čoraz väčšia a väčšia zima. Zimu síce veľmi neobľubujem, no za to milujem kabáty a vrstvenie oblečenia ma takisto baví. Čo sa módy týka, pre mňa je to rozhodne zaujímavejšie obdobie než leto. Včera som na sebe mala staro-nový čierny roláčik s rifľami, na ktorý som si dala dlhý sivý kabát. Outfit som doplnila šálou, klobúkom a bordovým rúžom, ktoré inak celkom jednoduchý outfit pekne oživia. Páči sa vám outfit? A aký je váš vzťah k zime?

The first official outfit post is finally up on my blog! Yesterday I was with my friend in Banska Bystrica (bigger town in the middle of Slovakia), where we also took photos of my outfit. It's getting colder outside. I don't really like winter, but I love coats and layering clothes. I think in fashion, winter is more interesting season than summer. Yesterday I was wearing new-old black turtleneck with blue jeans and long grey coat. I added scarf, hat and burgundy MAC lipstick, which I think this outfit has brightened up. What do you think about this outfit? Do you like winter or not?

Das erstes Outfit-Post. Gestern war ich mit meiner Freundin in Banska Bystrica (großere Stadt in der Mittelslowakei), wo wir auch ein paar Outfitphotos gemacht haben. Draußen ist es bereits so kalt. Ich mag Winter nicht, aber ich liebe Mäntel und mehrere Lagen von Kleidung. In der Mode, Winter ist für mich mehr interessant als Sommer. Gestern habe ich angezogen ein schwarzes Sweater mit blauen Jeans und einem grauen Mantel. Zu diesem Outfit habe ich eine Schal, einen Hut und einen weinrot MAC Lippenstift dazugegeben. Ich denke dass mit diese Ergänzungen das Ergebniss mehr erfrischend wirkt. Gefällt euch dieser Outfit? Mögt ihr Winter?








coat - Bershka / turtleneck - secondhand / jeans - Pimkie / boots - Deichmann / bag - HM /scarf - Zara / hat - HM



Nikol

14 komentárov:

  1. Moc hezký outift! Líbí se mi sladění barvy vlasů (ty máš opravdu nádherné!) se šálou a rtěnkou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten kabát je naprosto nádherný! Nějakou dobu po těchto kabátech koukám, ale ještě jsem se nerozhodla jestli bych ho unosila :D Takže stále tápu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite si ho kúp, dá sa kombinovať naozaj ľahko :)

      Odstrániť
  3. Taky musím říct že máš moc pěknou barvu vlasů :) A pěkně si to sladila ta šála je krásná! :)
    Simeona Blogg

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ešte som ani nezačala čítať a hneď som vedela, že je to v Banskej Bystrici :D ina krásny kabát a šál :)) a vlasy!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj! Ja pochádzam z BB, ale tiež ako ty žijem v zahraničí. Ja nie v Rakúsku, ale v Nemecku. Veľmi sa mi páči, že píšeš aj po nemecky. Ja sama som nad tým uvažovala, ale keďže sa ešte veľmi mýlim a robím veľa veľa chýb, tak som to radšej nechala tak. Tvoj blog ma veľmi zaujal :)

    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť