piatok 23. októbra 2015

Facts about me

Predtým, než začnem pridávať poriadne príspevky by som chcela, aby ste ma trošku spoznali. Preto som sa rozhodla, že vám o mne napíšem pár faktov a zaujímavostí. :)

1. Nicolland nie je môj prvý blog. Blogovala som už skôr, dokonca 5 rokov dozadu keĎ som mala len 11. Mala som blog o celebritách či dokonca knihách.

2. Blog píšem v troch jazykoch. Pôvodne som chcela písať len po slovensky a pre zahraničných čitateľov po anglicky, no rozhodla som sa aj pre nemčinu. KeĎže vo Viedni chodím do školy a budem tu aj maturovať, je pre mňa veľmi dôležitá a takéto cvičenie mi v zdokonaľovaní sa len prospeje.

3. Zbožňujem stránku WeHeartIt.com. Dokázala by som tam stráviť hodiny, je to fakt skvelý portál na inšpiráciu.

4. Mám prefarbené vlasy. Originál som brunetka, teraz je zo mňa červenovláska.

5. Fascinujú ma tetovania a určite si chcem v budúcnosti nechať nejaké spraviť.

6. Moje vysnívané auto je Range Rover. SnáĎ jedného dňa bude aj moje. :D

7. Môj najobľúbenejší koláč je Raspberry Cheesecake zo Starbucks.

8. Počúvam takmer všetko, no nemusím moc metal a slovenský rap.

9. Adam Levine je môj asi najväčší crush. :D

10. Milujem produkty na pery. Či už balzamy alebo rúže. Doma mám celkom peknú zbierku. Z balzamov je pre mňa najlepší Carmex a The Body Shop a rúže od MAC.




-------------------------------------------
Before I start adding more posts, I'd be glad if you get to know me better. That's why I decided add some facts about me. :)

1. Nicolland isn't my first blog. I blogged few years ago when I had blog about celebrities and another one about books.

2. I write blog in three languages. Originally I planned I will be writing it only in slovak and english language, but I've decided also for german. It's because I go to school in Vienna and I need practice my german much more now, for my graduation here. I think it'll help me a lot.

3. I adore WeHeartIt.com. I could be there for hours! Such an inspiriting website.

4. I'm redhead. Originally, I'm a brunette, but I've dyed my hair few months ago.

5. I love tattoos. In the future, I would like to get at least one nice tattoo.

6. My dreamed car is Range Rover. One day... :D

7. My most favorite cake is Raspberry Cheesecake from Starbucks. Yummy!

8. I don't like metal and slovak rap.

9. Adam Levine is my crush. <3

10. I love lip products. Lip butters or lipsticks, doesn't matter. I have a big collection. For me, the best lip butter is by Carmex or The Body Shop and lipsticks from MAC.

-------------------------------------------

Bevor beginne ich mehr Beitrage posten, zuerst hatte ich gerne dass ihr mich kennenlernt. Darum habe ich mich entschieden Fakten über mich zu veröffentlichen.

1. Nicolland ist nicht mein erste Blog. I hatte ein Blog über Bücher und Celebrities.

2. Ich schreibe mein Blog in drei Sprachen. Ursprunglich habe ich geplannt, dass ich in Slowakisch und Englisch schreiben werde. Aber ich habe fur Deutsch auch entschieden, weil Deutsch fur meine Matura in Wien wichtig ist. Ich glaube das hilflich wird.

3. Ich stehe auf WeHeartIt.com.

4. Ich habe Rothaare, aber ursprunglich ich eine Brunette bin.

5. Ich liebe Tattoos. In der Zukunft, will ich prinajmensom ein Tattoo.

6. Mein Lieblingsauto ist Range Rover. Einen Tag... :D

7. Mein Lieblingskuchen ist Raspberry Cheesecake aus Starbucks.

8. Ich mag nicht Metal und Slowakischer Rap.

9. Adam Levine ist mein Crush.

10. Ich liebe Lippenprodukten. Lipbutter oder Lippenstiften, das ist egal. Zuhause habe ich grosse Kolektion. Am bestents Lipbutter ist von Carmex oder The Body Shop und Lippenstiften von MAC.



12 komentárov:

  1. Tyjo, jsi dobrá, že umíš tři jazyky a ještě se ti chce je všechny na blogu používat! Ale samozřejmě je to obrovské plus - více potenciálních čtenářů :) ... Jinak minimálně ve WeHeartIt a Adamovi se shodneme :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podle mě je teda upřímně blbost přidávat takovéhle faktové články hned na začátku...Protože na rovinu, nejdřív musíš něčím zaujmout lidi a ty teprve pak budou zajímat fakty. Já to třeba většinou ani na začínajících blozích nečtu, protože mě nezajímají fakty o někom, od koho jsem ještě neviděla článek. Ale to je jenom můj názor. :) #kritickájakovždy
    Jinak máme stejné to s těmi vlasy, taky jsem teď rudovláska. Taky umím angličtinu a němčinu. :) Teď jsem byla týden v rodině v Bavorsku. :)
    Budu ráda, když se koukneš na můj blog a napíšeš názor. :) www.catherineribbon.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak u každého je to inak, ja si napríklad fakty rada prečítam hned na začiatku. Každopádne dakujem za úprimný komentár, cením si to! :)

      Odstrániť
  3. We heart it taky miluju :) hodně štěstí v blogování! :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. na weheartit jsem skoro pořád :) a miluju tetování a červené vlasy jsem měla nedávno :) no v něčem se shodneme. Moc pěkný článek :)
    Simeona Blogg

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hezký článek :) taky jsem měla blog asi když mi bylo 11 a docela jsem tím žila :D přidávala jsem snad 10 článků denně, vše o celebritách a různé koláže apod :D ještě ten blog mám, je mi líto ho zrušit, občas tam zajdu a podívám se, co jsem v 11 letech dokázala vyplodit, někdy ale musím říct, že na ten věk je to i dost zajímavé :D

    Ráda bych Tě pozvala na svou Giveaway!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som na tom bola podobne a na koláže som používala Photofilte. A že ako som sa od začiatkov zdokonalila! :D To boli časy. :D

      Odstrániť
  6. WeheartIt je super, ale už tam moc nechodím, jednoduše jsem líná, nebo si nevzpomenu, nebo není čas... :) Jinak zajímavý článek... je fajn, že to to víc přiblíží čtenářům.
    Jinak děkuji za komentář na mém blogu.

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja na weheartit zasa chodím až moc, kvôli inšpirácii a je to aj príjemné odreagovanie :D Ďakujem za komentár! :)

      Odstrániť